Over Nuova Vita

Renske vd Weem, de oprichtster van Nuova Vita, luistert naar jouw wensen en behoeften en regelt alles op het gebied van interieur en styling. Compleet ontzorgen is “the key” bij Nuova Vita. Geen vraag is te gek, (bijna) alles is mogelijk. Van alleen een kleuradvies tot op maat gemaakte meubelen, van raambekleding tot deurbeslag en van een lichtplan tot een compleet nieuwe inrichting.

Voor Renske draait het om sfeer, warmte en balans. Welke stijl het ook mag zijn, ze kan het allemaal. Elk project duikt ze vol enthousiasme in om samen tot een mooi totaalplan te komen!

Wil je zelf aan de slag gaan met het advies van Nuova Vita? Of toch liever een schilder langs laten komen? Renske heeft een netwerk van vakmensen die ingezet kunnen worden.

Nuova Vita betekent letterlijk: nieuw leven. Deze naam is gekozen, omdat er met Nuova Vita, zowel voor Renske vd Weem, als voor jou als klant een nieuw hoofdstuk aanbreekt.

Voor jou als klant breekt er een nieuw hoofdstuk aan doordat je nieuwe keuzes gaat maken in interieur, kleur en materialen in je (toekomstige) woning.

Voor Renske brak er een nieuw hoofdstuk aan doordat ze een eigen bedrijf is begonnen na het behalen van haar certificaat “interieurstylist”. Naast haar passie voor interieur, kleur en ondernemen maakt ze ook graag van jouw huis een thuis, want als jij je thuis voelt is haar missie geslaagd!